Medialt/ Själsligt

Healing

Detta är en exempeltext som du lätt kan byta genom att hålla musen över och trycka på knappen redigera text

Medial vägledning

Går du och funderar över något speciellt i livet, vilken väg du ska välja, vilket val som är det rätta att göra, hur ska utvecklas i en viss riktning eller kanske något helt annat? Du känner du fastnat i dina tankebanor och vet inte ut eller in. Då kan du ha god nytta av medial rådgivning.

Medial rådgivning är, för oss, rådgivning med hjälp från andevärlden. Som i så mycket annat är jag bara en kanal, ett språkrör för alla de goda råd som kommer från våra vänner på "andra sidan". Vi får till oss budskap i form av bilder, känslor eller händelser.

Vi kan vägleda dig både genom tarokort men även genom samtal där vi får vägledning av din guide eller vägledare som vill hjälpa till att styra dig i rätt riktning.

Vi hoppas att det vi kan förmedla tillsammans med våra och dina guider/vägledare kommer ge dig nya insikter i livet och att du förhoppningsvis lämnar oss med nya möjligheter och insikter.

Medial vägledning på telefon 20 min eller 45 min från 350 :-

Önskar du boka en telefonvägledning så går det jätte bra. Du bokar din tid som vanligt via vår reception, du betalar in kostnaden för ditt samtal antingen via swish eller via vårt bankgiro. Vi ringer upp dig det bestämda klockslaget och vägleder dig sen via telefon inom de områden du önskar råd och vägledning kring.

Medial vägledning i salongen 45 min

Vid en privatsittning får vi till oss information från andevärlden, guider, änglar och kan även avläsa aura.
Det är alltid andevärlden själva som styr vem eller vilka som kommer igenom till dig. Det kan därför komma någon som du inte förväntar dig, så det kan vara bra att ha ett öppet sinne och tänka lite "bredare". Det går alltså inte att bestämma vem eller vilka det blir.

I de fall det kommer släktingar/vänner är det viktigt att du kan känna igen den som kommer. Vi gör därför vårt bästa för att förmedla så många kännetecken och egenskaper som möjligt hos de/dem vi har med oss.

Det är viktigt att komma ihåg att allt vi får till oss att inte skrivit i sten och att vi alltid har vår fria vilja. Andevärlden vill och ska inte ta ifrån oss möjligheten att själva fatta beslut. Det de kan hjälpa oss med är att belysa de olika alternativ vi har.

Andevärlden har alltid ditt högsta bästa för ögonen och förmedlar därför aldrig information av negativ art. Deras intention är alltid att hjälpa, uppmuntra och höja oss i vår utveckling.

Medialvägledning på distans

vi ger även medial vägledning på distans. Denna vägledning tar oss längre tid än en medial vägledning på plats eftersom vi i denna vägledning skriver ner allt vi får till oss i ett dokument/mail till dig.

Du skickar  oss ett nytaget foto på dig med ljus bakgrund, vi mediterar och får till oss information och du får då ett mail med vägledningen och självklart ingår uppföljning via mail för eventuella förtydliganden om så önskas.

Skillnaden mot en privatsittning är att du som kund inte sitter mitt emot mig utan vi jobbar aktivt med information via din guide och du får resultatet skriftligt.

Tarokortsläggning

i våra mediala vägledningar använder vi oss ibland av tarokort. I denna behandling kan du boka in dig endast på  tarokort , vilket innebär att du i förväg bestämmer dig för vad du önskar att vi lägger tarokort om. Dessa läggningar kan vara ex. keltiska korset, större års avläsningar osv.

Änglamassage 60 min 695 :-

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage, i kombination med änglahealing. Vi bjuder in änglarna under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier.

Massagen ges med lätta händer och behaglig ekologisk olja. Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk såsom fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra även för dig.

Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och vi förmedlar de ev budskap som kommer upp.

Tillbaka upp