Botox / Fillers

Vi erbjuder rynkreducerande behandlingar med fillers och botox, volymåterskapande och hudföryngrande behandlingar samt läppförstoring och läppkontur. Våra produkter är av högsta kvalitet och behandlingarna utförs av legitimerad personal med utbildning inom estetisk medicin.

Du bokar din behandling via recepetionen 0470-19950 eller via vår mail info@beautyhouse.nu

Botox

BOTOX (Botulinum toxin typ A) är ett välbeprövat ämne som använts i medicinska sammanhang sedan 1980-talet och i kosmetiska sammanhang, rynkreducering, sedan 1990-talet. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein, således ett rent naturmedel utan modifikationer.Från 2500:-/behandling

1 område ex glabella 2500:-
2 områden ex glabella och kråksparkar 3500:-
3 områden ex. glabella, kråksparkar och panna 4500:-

Så fungerar rynkreducering med botox
Botox blockerar nervimpulsens överföring till muskeln och därmed även rörelseförmågan i den överspända muskulaturen som ger upphov till rynkor. Detta resulterar i att rynkorna slätas ut helt eller delvis och ger en rynkreducering. I vissa fall kan det krävas att man kompletterar med en fillersbehandling för att helt bli av med rynkorna eftersom botox i sig inte fyller ut rynkorna utan endast dämpar mimiken.

När lämpar sig botox som rynkbehandling?
Rynkbehandling med botox lämpar sig särskilt väl för behandling av bekymmersrynkor, horisontella rynkorna i pannan och kråksparkar. Effekten är individuell och kvarstår 3-10 månader, vanligtvis uppreppas behandlingen två gånger om året.
Botox biverkningar

Liksom alla läkemedel kan botox orsaka biverkningar. De vanligaste är relaterade till injektionsstället, såsom rodnad, svullnad, irritation, hudutslag, klåda och stickningar. I vissa fall förekommer huvudvärk under något dygn efter behandlingen.

Du ska inte genomgå behandling med Vistabel/botox om…
…du är allergisk (överkänslig) mot Clostridium botulinum toxin typ A.
…du har en infektion på det planerade injektionsstället
…du har någon neurologisk sjukdom
…du är gravid eller ammar.

Fillers

Rynkbehandling med hyaluronsyra, även kallat fillers, är något för dig som vill förbättra ditt utseende på ett naturligt och diskret sätt. Behandlingen är dessutom skonsam, effektiv och ger ett hållbart resultat. Rynkbehandling med fillers föryngrar och fräschar upp ditt utseende genom att återfukta, släta ut och bevara ungdomlig spänst och lyster.

Restylane 1 ml 3100:-
Restylane Lyft 1 ml 3100:-
Restylane Lyps/Kysse 1 ml 3100:-
Restylane skinbooster 1 ml 2300:-

Teosyal hyaluronsyra
Det finns många olika typer av Hyaluronsyra. I våra behandlingar såväl rynkbehandling som läppförstoring använder vi oss uteslutande av hyaluronsyra från Teosyal. Det som kännetecknar Teosyal är en genomgående hög kvalitet på produkterna vilket ger en säker och effektiv behandling med få biverkningar.

Teosyal hyaluronsyra är en 100% hyaluronsyrebaserad icke animalisk resorberbar filler, en optimal rynkbehandling och unik antiaging lösning som reducerar rynkor, återskapar volym och föryngrar huden på djupet.

Vad är hyaluronsyra?
Hyaluronsyra finns naturligt i vår kropp. Dess främsta uppgift i huden är att hålla den fuktig, ge volym, samt att bidra till bildandet av ny vävnad. När vi åldras minskar mängden hyaluronsyra i kroppen, detta gör att huden tappar sin ungdomliga spänst och lyster och det uppkommer rynkor. Tesosyal fillersbehandling kompenserar detta genom att tillföra hyaluronsyra som bygger upp, återfuktar, slätar ut och föryngrar hudens struktur.

Vad kan behandlas med fillers?
Vanliga områden för rynkbehandling med fillers är bekymmersrynkan, kråkssparkar, ledsna mungipor och rökrynkor. Man kan också behandla läppkonturen och göra läppförstoring med hyaluronsyra.

Läppförstoring och läppkontur
För att markera och framhäva sina läppar kan man göra fillersbehandling med hyaluronsyra. Man kan dels göra läppförstoring för att få större och fylligare läppar men också enbart fylla konturen för att markera läpparna och få bort smårynkor i läppkonturen.

Gör fillersbehandling ont?
Behandlingen går snabbt och man får bedövning innan så den är i stort sett smärtfri.

Hur länge håller resultatet av en fillersbehandling?
Resultatet håller länge, ca 8-12 månader, men för att få bästa resultat rekommenderas en första uppföljning efter 6 månader och därefter en gång om året.

Att tänka på inför fillersbehandlingen?
Biverkningar är väldigt sällsynta men kan förekomma. De vanligaste biverkningarna är ömhet, svullnad, rodnad och blåmärken på och i direkt anslutning till injektionsstället. Vissa områden är mer känsliga för svullnad än andra, framförallt när det gäller läppförstoring och behandlingar intill ögonen. Tänk på att vissa läkemedel och kosttillskott, t ex inflammationsdämpande värktabletter, blodförtunnande medel, C-vitamin och Omega-3 ökar risken för blåmärken och bör om möjligt avstås helst 7-10 dagar innan behandlingen.

I mycket ovanliga fall kan allergi och överkänslighetsreaktioner förekomma.

Du ska inte genomgå en fillersbehandling om du är allergisk mot lidokain ( bedövningsmedel), har en pågående hudinfektion vid injektionsområdet, är gravid eller ammar. Du ska inte göra läppförstoring om du har ett aktivt munsår.

Tillbaka upp