Make-Up

smink1
www_nailpaint31
istock_000011223185_large1
www_makeupmodel1

Make-up för dagen, festen eller kvällen då du vill framhäva din skönhet lite extra. En make-up ska aldrig ta över utan den ska bara förstärka den du där. Vi har lång erfarenhet av makeup, färgval och olika tekniker som vi använder vid olika make-uper. Önskar du en speciellt look till ett utvalt evenemang eller vill du bara lära dig några nya tips och ideer, låt oss hjälpa dig.


Vardags Make-Up 45 Min 475 :-

En vardags make-up med fondation, rouge, ögon, läppar m.m Inte fullt så genom arbetad som en fest make-up, men en fräsch vardags make-up som stärker den du är.

Boka tid

Fest Make-Up 60 Min 695 :-

festligare make-up där vi lägger lite mer tid på att verkligen få till det där lilla extra, som man annars inte vill ska synas till vardags. Vi bjuder på ett läppgloss efter make-upen så du snabbt och enkelt kan fräscha upp läpparna under kvällen.

Boka tid

Personlig Make-Up Rådgivning 750 :-

Vi har lång erfarenhet av makeup, färgval och olika tekniker som vi använder vid olika make-uper.

Vid en make-up rådgivning ger vi dig tips och ideer samt ger dig rådgivning på hur du kan stärka din personlighet med en fräsch make-up.

Här får du även välja make-up produkter för halva make-up kostnaden.

Boka tid

Make-up rådgivning i grupp enligt överrenskommelse

Passar perfekt för dig som vill lära dig mer, och få råd om hur man lägger en vardags samt en fest make-up. Gör det tillsammans med kollegorna på arbetet eller varför inte som födelsedags present eller möhippa?

Vi kan ordna med dryck och tilltugg.
Denna behandling bokas genom att ringa till vår reception 0470/19950

Boka tid

Brud Make-Up inkl. Konsultation ca 120 min 1325:-

En brud make-up är den mest genomarbetade make-upen du som kund kan beställa av oss. Vi lägger ner hela våra själar på att din stora dag ska bli så lyckad som möjligt.

I brudmakeupen ingår även en konsultation veckan innan bröllopsdagen där vi sitter ner tillsammans och lägger upp hur själva bröllopsdagen kommer att se ut, vilka förväntningar du har och sen talar vi om våra förslag på hur vi tänker lägga upp din brud make-up.

Färganalys ca 60 Minuter 1399 :-

fotograf: Jonathan Hamnes Alexiu

Är du också trött på att aldrig hitta nått i garderoben som du tycker om?
Vi hjälper dig att finna dina bästa färger, de som gör det mesta just för dig och ditt utseende. Du får
en insikt i vad varma och kalla färger egentligen har för betydelse, och hur du skapar en harmonisk
basgarderob. Fyll garderoben med de färger som gör dig vacker, sluta kasta bort pengar och tid på felköp, och få en garderob som reflekterar dig!
Investera i dig själv, det kommer du tjäna både pengar och tid på!
Alla kan ha alla färger!
Men vilken nyans av varje färg är den bästa just för dig?
Vi hjälper dig finna din egna färgpalett med färger som passar din ögon, hår och hudfärg.
Färgpaletten ingår i färganalysen och den får du med dig hem - perfekt att ta med på shoppingrundan så du vet exakt vilka fäger du kan inrikta dig på, vilka färger du bör ha i din basgarderob och vilka accentfärger som lyfter olika delar av din utstrålning och din kropp.

Vi går även igenom din palett så att du vet hur du ska använda den. Självklart pratar vi även garderobsplanering och färgkombinationer.

* Med färgpaletten undviker du felköp och spar pengar!
* En bra basgarderob gör att du alltid har något att ta på dig!
* Hur kan du kombindera kläder och färger med varandra så din garderob blir med flexibel.
* En egen stil visar vem du är!
* När du vet att du ser bra ut mår du bättre och får mer självförtroende!

En färganalys är lika viktig för både kvinnor och män - den hjälper dig att få en väl koordinerad garderob samtidigt som du lär dig inge rätt intryck på din omgivning.

När du kommer för att göra en färganalys, är det bra om du kommer osminkad. Det går även bra att sminka av sig vid ankomst. Om du även vill lära dig korrekt makeupteknik lägger vi makeup i dina rätta färger

Boka tid

Tillbaka upp