Massage

bg-home-massage21
stor_massage1
shutterstock_1393135521
hot-stone-massage1

Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Vid massage frisätts hormonet oxytocin i kroppen som ger dig lugn och ro samt minskar halten av stresshormoner. Massage används vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Massage bör däremot inte ges vid tillstånd som feber och infektioner, elakartade tumörer, åderbråck eller blodpropp, bakteriella inflammationer eller hudåkommor.

Rygg & Nackmassage 30 Minuter 425:-

Boka tid

Delkropps Massage 45 Minuter 595:-

Boka tid

Anti-stress massage 40 min 550:-

Boka tid

Svensk klassisk massage 60 Min 725:-

Boka tid

Hot Stone Massage 50 Minuter 725:-

Boka tid

Hot Stone Massage 75 Minuter 975:-

Boka tid

Är en massagemetod som är inspirerad från Asien, från den kinesiska medicinen och dels från den japanska massagen. Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massage metod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande, total avslappning och lugn. Under massagen arbetar man med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma lavastenar tillsammans med väldoftande aromatiska oljor. Hot Stone massage ger en lugnande, avslappnande och stressreducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi.

Stora massagepaketet 125 min 1495 :-

Total avslappning för alla sinnen.

Behandlingen börjar med rengöringscermoni av dina fötter med varma handdukar, därefter en rygg och nackmassage som efterföljs av massage med varma lavastenar som placeras ut på kroppen (hot stone massage)

Du får sedan koppla av med en skön skalpmassage, handmassage och avslutningsvis får du njuta av en avkopplande fot och underbensmassage.

Efter behandlingen bjuds du på färsk frukt och juice.

Boka här

Behandlande massager

Här utförs en mer behandlande och djupgående massage än våran traditionella, detta är de djupaste massagen som vi har att erbjuda. förutom traditionella knådningar, glidningar och tryck även behandling av triggepunkter och terapeutiska stretchningar. Denna behandling anpassas personligt efter vad just din kropp har för behov.

Helkropps massage 70 min 850:-

Boka tid

rygg och nackmassage 50 min 725 :-

Boka tid

Energimassage 25 Min 395:-

Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkter längs kroppens meridianer. Vi sätter fart på blodcirkulationen, lymf- och energiflödet i hela kroppen. Behandlingen utförs sittande med kläder på i specialstol och utan olja. Denna behandling hjälper kroppens energier att balansera sig och ger dig därmed den effekt du behöver. Är du stressad och orolig känner du dig lugn och avslappnad efteråt. Är du däremot trött och hängig upplever du ökad energi.

Boka tid

Decléor Aroma Massage 75 Min 875:-

Decleórs Aroma Massage är en unik kombination av flera massagetekniker. Reflexmassage, Thaimassage, Aromapressur och Effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller kroppen med ny energi. Aromamassage är till för hela din kropps totala välbefinnande.

Boka här

- GLÖM INTE BORT ATT MASSAGE ÄR AVDRAGSGILLT -

"Måna om dig själv och din kropp. Ju bättre du vårdar dig själv desto bättre mår du. Din kropp förtjänar att må bra, den ska fungera varje dag resten av ditt liv"

Tillbaka upp