Om Beauty House

Beauty House är en av Växjös äldsta salonger. Den har funnits mitt i Växjö city i över 35 år, 20 år i tegnér gallerian och sedan cirka 15 år tillbaka ligger salongen på Storgatan 11. Salongen har under alla dessa år drivits av Irene Geijersson som November 2011 valt att lämna över salongen till mig, Sandra Jakobsson.

Jag vill fortsätta driva salongen med den höga standarden, servicen och kvalitén som salongen alltid har gett sina kunder. Några förändringar har skett och jag hoppas att det varit till det positiva för dig som kund.

Bland annat har behandlingsmenyn utökas, du kan boka dina behandlingar på vår hemsida när det passar dig (självklart kan du också boka dina tider precis som vanligt via telefonen ) och du som kund kan vara med i tävlingar, få information och vara med i utlottningar av fina priser på vår facebooksida med mera.

Vår vision är att alltid erbjuda dig som kund personligt engagemang, god service, avkoppling och effektiva behandlingar. Vi på Beauty House kommer alltid göra allt för att du som kund, såväl stam- som nykund alltid ska känna sig välkommen till oss!

fotograf: Jonathan Hamnes Alexiu

Vi finns här för att ta hand om dig!

fotograf: Jonathan Hamnes Alexiu

Personalen

Sandra Jakobsson

Sandra Jakobsson
Ägare av Beauty House, Auktoriserad Hud - och spaterapeut.

Sandra är en social, omtänksam, norrländska som ursprungligen kommer från Skellefteå, cirka 120 mil från Växjö. Hon är utbildad Hud- och spaterapeut, har utbildad sig vid yrkeskolan för hudvård och spa (www.yhhs.se)som är en SHR- godkänd utbildning vilket är en viktig trygghet för dig som kund. Hon innehar CIDESCO examen och en undersköterskeutbildning i grunden. Innan hon bestämde sig för att läsa vidare till hud och spaterapeut arbetade hon under flera år inom vården i Skellefteå.

Sandra valde att lämna de norrländska skogarna för ca åtta år sedan och flytta ner hit till småland. Under alla hennes år i Växjö har hon arbetat som anställd Hud- och Spaterapeut på salong, men kände våren 2011 att det var dags att utvecklas och tog då över Beauty House i November 2011.

Maria Rask

Maria "Mia" Rask
Auktoriserad hud - och spaterapet.

Maria är en glad, duktig och professionell tjej från Kallinge i Blekinge län. Hon är utbildad hud och spaterapeut vid Gilda skolan i Stockholm (www.gildaskolan.se) och innehar CIDESCO examen samt har studerat vid en SHR godkänd utbildning. Maria är utbildad i och utför alla salongens behandlingar förutom behandlande massage.

Maria har funnits på Beauty House sedan hösten 2012.


 
 

Mireille "Mille" Cordes
Frisör

Mille är utbildad frisör från danmark där hon arbetade under många år på en av de större salongerna i Köpenhamn. Har arbetat som frisör över 20 år. Hon har ett öga för färg och form. Mille har drivit egen salong i Växjö och har varit hos oss På Beauty House sedan vi öppnade vår frisördel i september 2015.

Emelie Vesterberg

Sonamuttee "Sona" Kurmudharry
Diplomerad hud- och spaterapeut

Sona är utbildad hud- och spaterapeut från Mauritius. Innan hon började hos oss har hon arbetat på exempelvis Debenhams på Irland. Förutom de sedvanliga behandlingarna utför Sona även trådning av ögonbryn.

Malin Karlsson
auktoriserad hud - och spaterapeut

Malin är utbildad och certifierad hud och spaterapeut med CIDESCO examen. Hon har tagit sin examen vid den SHR godkända skolan yrkeshögskolan i stockholm. Malin tog sin examen 2013 och har efter sin examen arbetat bl.a i London.

Sara Petersson
Diplomerad massör, reiki grandmaster, akupunktör, kinesiolog

Sara är utbildad i traditionell massage, reiki massage, änglamassage, kinesiologi, akupunktur, näringslära, hårmineralanalys samt utbildad make-up artist. Sara har arbetat med massage sedan 2002, innan hon började på Beauty House har hon bl.a drivit sin egen salong.

Csilla
Certifierad massör

Csilla är utbildad massör från rumänien. Innan hon började sin anställning på Beauty House har Csilla arbetat på Moves and motivation i norremark som egen företagare. Csilla ger både djupgående och klassisk massage.

Tillbaka upp