Händer & Fötter

Spa Manikyr 60 Min 695 :-

Boka tid

En avkopplande stund för dig och dina händer.

Behandlingen börjar med att du får sitta i handbad, händerna peelas och naglar och nagelband vårdas, formas och nagelplattan poleras. Därefter får du packa in händerna i en vårdande, fuktgivande och närande inpackning som är perfekt för dig med torra händer. Behandlingen avslutas med hand samt underarmsmassage.

Klassisk Manikyr 50 Min 615 :-

Boka tid

Den klassiska manikyren börjar med handbad, därefter tar vi hand om dina nagelband samt filar, formar, rensar och polerar dina naglar och behandlingen avslutas med en skön handmassage.

( Lackning av naglarna är möjlig men kontakta receptionen vid bokning ang detta.)

Spa Manikyr Mini 30 Min 325 :-

Boka tid

Denna behandling passar dig som redan har fina nagelband samt fin form på naglarna och bara vill koppla av en stund.

Behandlingen börjar med handbad samt peeling utav dina händer därefter packas händerna in i en fuktgivande och närande inpackning och behandlingen avslutas med en avkopplande hand och underarmsmassage.

Glöm inte bort att ta hand om dina fötter nu så att de kan bära dig resten av livet!

Spa Pedikyr 50 Min 615 :-

Boka tid

En Lyxbehandling för dig som har trötta fötter och vill koppla av lite extra.

Behandlingen inleds med ett avkopplande och mjukgörande fotbad där även dina fötter peelas/ scrubas vilket ger ett mjukt och lent resultat. Därefter sker en lätt uppfräschning av fötterna, med formning av tånaglar och nagelband samt lätt filning av fotsulorna.

Behandlingen avslutas med en närande, vårdande och fuktgivande fotinpackning samt avstressande fot- och underbensmassage.

Klassisk Pedikyr inkl lack 60 Min 675 :-

Boka tid

Den klassiska fotvården inleds med ett avkopplande och uppmjukande fotbad, därefter behandlas förhårdnader och fotsulan filas. Tånaglarna klipps, filas, renas och formas, nagelbanden vårdas och formas.

Behandlingen avslutas med en skön fotmassage och här ingår även lackning till de som önskar detta.

Trötta Fötter Behandling 35 Min 395 :-

Boka tid

Behandlingen inleds med ett avkopplande och mjukgörande fotbad därefter får du njuta av en mjukgörande och vårdande inpackning som är perfekt för torra fötter. Efter inpackningen avslutas behandlingen med en skön och avkopplande fot- och underbensmassage som ökar cirkulationen i både dina ben och fötter.

Tillbaka upp