Massage

Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Vid massage frisätts hormonet oxytocin i kroppen som ger dig lugn och ro samt minskar halten av stresshormoner.

Massage används vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Massage bör däremot inte ges vid tillstånd som feber och infektioner, elakartade tumörer, åderbråck eller blodpropp, bakteriella inflammationer eller hudåkommor.

60 minuter svensk klassisk massage 695:-

Boka tid

Genom knådningar, glidningar och tryck löser den svensk klassiska massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Vid massage frisätts hormonet oxytocin i kroppen som ger dig lugn och ro samt minskar halten av stresshormoner. 

Delkropps Massage 45 Min 550:-

Boka tid

Här har du som kund möjlighet till en kompakt svensk klassisk massage, halvkroppsmassage eller delkroppsmassage.

Rygg & Nackmassage 30 Min 395:-

Boka tid

Denna behandlingen anpassas efter vad just din nacke och rygg behöver vid massage tillfället.

Hot Stone Massage 60 Min 725:-

Boka tid

Hot Stone Massage 75 Min 895:-

Boka tid

Är en massagemetod som är inspirerad från Asien, från den kinesiska medicinen och dels från den japanska massagen. Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massage metod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande, total avslappning och lugn. Under massagen arbetar man med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma lavastenar tillsammans med väldoftande aromatiska oljor. Hot Stone massage ger en lugnande, avslappnande och stressreducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi.

Avkopplande antistress massage 40 min 495:-

Boka tid

Denna massage går ut på att du som kund bara ska ligga och koppla av. Vi löser inte ut muskelknutor eller går ner på djupet i musklerna utan detta är en ren avkopplande, avstressande rygg och nackmassage på 40 minuter som ges när du som kund ligger på värme. Perfekt för dig som inte gillar att få hård massage.

Behandlande massager

Behandlande Helkroppsmassage 70 min 795:-

Boka tid

Här utförs en mer behandlande och djupgående svensk klassisk massage än våran traditionella, detta är den djupaste helkroppsmassagen som vi har att erbjuda. I denna 70 min behandling ingår Hälsodeklaration och förutom traditionella knådningar, glidningar och tryck även behandling av triggepunkter och terapeutiska stretchningar. Denna behandling anpassas personligt efter vad just din kropp har för behov.

Här ingår även konsultation med exempelvis självstretchning hemma.

Behandlande rygg och nackmassage 50 min 675:-

Boka tid

Här utförs en mer behandlande och djupgående rygg och nackmassage en den traditionella rygg och nackmassagen i vår meny.

I denna behandlingen ingår hälsodeklaration , traditionella knådningar, glidningar och tryck även behandling av triggepunkter och terapeutiska stretchningar. Denna massage är djupgående och behandlande och anpassas efter behoven i din rygg och nacke.

Energimassage 25 Min 375:-

Boka tid

Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkter längs kroppens meridianer. Vi sätter fart på blodcirkulationen, lymf- och energiflödet i hela kroppen. Behandlingen utförs sittande med kläder på i specialstol och utan olja. Denna behandling hjälper kroppens energier att balansera sig och ger dig därmed den effekt du behöver. Är du stressad och orolig känner du dig lugn och avslappnad efteråt. Är du däremot trött och hängig upplever du ökad energi.

Decléors Aroma Massage

Decleórs Aroma Massage är en unik kombination av flera massagetekniker. Reflexmassage, Thaimassage, Aromapressur och Effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller kroppen med ny energi. Aromamassage är till för hela din kropps totala välbefinnande.

Här kan du välja mellan tre olika längder på din massage. Vid längre tid så arbetar man längre på kroppens olika delar. Här ingår även 5 minuters vila på värme filt efter behandlingen (räknas inte in i behandlingstiden utan det bjuder vi på.)

Decléor Aroma Massage 90 Min 975:-

Boka tid

Decléor Aroma Massage 75 Min 875:-

Boka tid

- GLÖM INTE BORT ATT MASSAGE ÄR AVDRAGSGILLT -

"Måna om dig själv och din kropp. Ju bättre du vårdar dig själv desto bättre mår du. Din kropp förtjänar att må bra, den ska fungera varje dag resten av ditt liv"

Tillbaka upp