Spa-behandling

istock_000059005322_double1
istock_000009172129_large1
shutterstock_1393135521

Beauty House ligger som en liten oas mitt på Storgatan, här erbjuder vi traditionella ansiktsbehandlingar men även spa-behandlingar, där du kan njuta av sköna inpackningar, massager och effektiva behandlingar mot exempelvis celluliter.

Vi har även tillgång till dusch och bjuder på frukt, lättare luncher och juice till vissa av våra behandlingar.
Unna dig själv några timmar av lugn, ro och total avkoppling eller ge bort det till någon du tycker om.

Body Scrub + massage 60 Min 725:-

Hela kroppen peelas för att avlägsna döda hudceller. Peelingen verkar rengörande och din hud blir mjuk och len. En kroppsmassage utförs med närande olja över hela kroppen.

Body scrub ger huden lyster, blir len och man får en känsla av välmående. Det är extra bra för dig som exempelvis ska på solsemester för en jämn och fin färg.

Boka tid

Brun- Utan -Sol 45 Min 650:-

Peeling av kroppen som efterföljs av Brun-utan-solbehandling för kroppen.

I behandlingen ingår: peeling som tar bort döda hudceller och som gör att du får en jämnare färg, avkopplande dusch samt kroppsmassage med en brun-utan-sol produkt som appliceras jämnt över hela kroppen.

Boka tid

Antistress Behandling 65 Min 795:-

Börjar med avkopplande rygg- och nackmassage som efterföljs av ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask.

När masken verkar får du avslappnande massage på ben, armar och händer. Behandlingen avslutas med en creme vald efter hudtyp.

Boka tid

Beauty House Lyxkur 2 tim 1595:-

Behandlingen börjar med en body scrub som tar bort döda hudceller, därefter appliceras den kroppsinpackning terapeuten valt just till din kropp över hela kroppen, sen bäddas du in i en varm och skön värmefilt och få njuta av avkopplande musik, ansiktsrengöring, ansiktspeeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och skalpmassage. Därefter masserar terapeuten in överskottet av inpackningen över hela kroppen (helkroppsmassage).

Behandlingen avslutas med fruktjuice

Boka tid

Topp-till-tå Paketet 160 Min 1795:-

Prova vår underbara topp till tå behandling där du som kund får lite utav varje. Som inledning får du en svensk klassisk helkroppsmassage eller hot stone massage (valfritt 60 min) som efterföljs av en klassisk ansiktsbehandling (ansiktsrengöring, ansiktspeeling, brynformning, hudanalys, ånga, portömning, ansiktsmassage, behandlande ansiktsmask efter hudtyp.)

Medan du som kund ligger nerbäddad utförs en lätt manikyr (naglarna formas, nagelbanden jämnas till nageln poleras), arm- och handmassage samt inpackning av dina händer. Behandlingen avslutas med fruktsallad och juice samtidigt som vi pysslar om dina fötter med fotbad, peeling, vårdande inpackning och fotmassage.

Boka här

Stora massagepaket 125 Min 1495:-

Total avslappning för alla sinnen.

Behandlingen börjar med rengöringscermoni av dina fötter med varma handdukar, därefter en rygg och nackmassage som efterföljs av massage med varma lavastenar som placeras ut på kroppen (hot stone massage)

Du får sedan koppla av med en skön skalpmassage, handmassage och avslutningsvis får du njuta av en avkopplande fot och underbensmassage.

Efter behandlingen bjuds du på färsk frukt och juice.

Boka här

Mother-to-Be Behandling 70 Min 895:-

Unna dig själv egen tid innan den lille/lilla kommer till världen. Här är din stund. Forskning visar att man minskar sin oro och sänker stresshormonerna vid massage och beröring. Här erbjuder vi en underbart vilsam och stärkande behandling för den gravida kvinnan/ blivande mamman.

Behandlingen börjar med ett avkopplade fotbad, en värmande kopp dryck samt fotscrub. Därefter ansiktsrengöring, peeling, avkopplande ansikte samt nackmassage, behandlande ansiktsmask, anpassad olja samt specialcreme appliceras på magen för att motverka bristningar och tillföra fukt, arm- och handmassage, handinpackning, lätt skalpmassage, fot- och underbensmassage och vila till rogivande musik. Efter behandlingen bjuds den blivande mamman på färsk frukt och juice.

Boka här

Nannics Slim Effekt mage 1150 :-

En Dränerande behandling med NBE1000 som ökar cirkulationen, minskar celluliter och svullnad, verkar även lyftande och åtstramande.
I behandlingen ingår nannics special peeling som ökar cirkulationen och tar bort döda hudceller så att de aktiva ingredienserna lättare kan komma ner i huden. Peelingen ska värka i ca 10 min, sen genomarbetas valt parti med effektiva nannic och behandlingen avslutas med Nannics aktiva serum och avslutande produkt.

För bästa resultat rekommenderas att kunden jobbar med slimmande hemprodukter mellan behandlingarna. Behandlingen rekommenderas som kur, i samband med första behandlingen utför terapeuten ett förslag på behandlingsprogram anpassat just för dig.

Boka här

Nannics Anti Cellulit 50 Min 1250:-

Effektiv anticellulitbehandling med revoltionerande Nannic. Behandlingen ges utan nålar, utan smärta och utan biverkningar. NBE1000 (nannic) har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat.

Intensivkur rekommenderas för bästa effekt, din terapeut hjälper dig att lägga upp ett behandlingsschema som är anpassat för dig.

Denna behandling utförs på baksida lår och stuss.

Boka tid

Nannic Body Deluxe 2 tim 2295 :-

Slimmande, dränerande, uppstramande och väldigt effektiv behandling.

Här ingår först en peeling som tar bort döda hudceller, behandling med NBE1000 behandling över mage, stuss och hela lår och efteråt appliceras ett aktivt serum.

Boka tid

Tillbaka upp