Spa-behandling

Beauty House ligger som en liten oas mitt på Storgatan, här erbjuder vi traditionella ansiktsbehandlingar men även spa-behandlingar, där du kan njuta av sköna inpackningar, massager och effektiva behandlingar mot exempelvis celluliter.

Vi har även tillgång till dusch och bjuder på frukt, lättare luncher och juice till vissa av våra behandlingar.

Body Scrub + massage 60 Min 725:-

Boka tid

Hela kroppen peelas för att avlägsna döda hudceller. Peelingen verkar rengörande och din hud blir mjuk och len. En kroppsmassage utförs med närande olja över hela kroppen.

Body scrub ger huden lyster, blir len och man får en känsla av välmående. Det är extra bra för dig som exempelvis ska på solsemester för en jämn och fin färg.

Kroppsinpackning 45 min 575:-

Boka tid

En välgörande helkroppsinpackning som ökar hudens fuktighet och verkar välgörande för stela leder, trötta muskler, akneproblem samt dålig blodcirkulation. Vid inpackningen bäddas du in i en varm och skön värmefilt och få njuta av avkopplande musik och skalpmassage. Efter duschen avslutas behandlingen med att en näringsgivande creme masseras in lätt på kroppen.

Nannics Anti Cellulit Behandling 50 Min 1250:-

Boka tid

Effektiv anticellulitbehandling med revoltionerande Nannic. Behandlingen ges utan nålar, utan smärta och utan biverkningar. NBE500 (nannic) har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Intensivkur rekommenderas för bästa effekt, din terapeut hjälper dig att lägga upp ett behandlingsschema som är anpassat för dig.

Nannics Slim Effekt Behandling för mage, lår eller stuss.

Boka tid

En Dränerande behandling som ökar cirkulationen, minskar celluliter och svullnad.

I behandlingen ingår nannics special peeling som ökar cirkulationen och tar bort döda hudceller så att de aktiva ingredienserna lättare kan komma ner i huden. Peelingen ska värka i ca 10 min, sen genomarbetas valt parti med effektiva nannic och behandlingen avslutas med Nannics aktiva serum och avslutande produkt.

För bästa resultat rekommenderas att kunden jobbar med slimmande hemprodukter mellan behandlingarna. Behandlingen rekommenderas som kur, i samband med första behandlingen utför terapeuten ett förslag på behandlingsprogram anpassat just för dig.

Nannic Body Deluxe 2 tim

Boka tid

Här ingår NBE1000 behandling över mage, stuss och hela lår.
Slimmande, dränerande, uppstramande och väldigt effektiv behandling.

Brun- Utan -Sol 50 Min 625:-

Boka tid

Brun-utan-solbehandling för kroppen. I behandlingen ingår: peeling som tar bort döda hudceller och som gör att du får en jämnare färg, avkopplande dusch samt kroppsmassage med en brun-utan-sol produkt som appliceras jämnt över hela kroppen.

Mother-to-Be Behandling 80 Min 895:-

Boka tid

Unna dig själv egen tid innan den lille/lilla kommer till världen. Här är din stund. Forskning visar att man minskar sin oro och sänker stresshormonerna vid massage och beröring. Här erbjuder vi en underbart vilsam och stärkande behandling för den gravida kvinnan/ blivande mamman.

Behandlingen börjar med ett avkopplade fotbad, en värmande kopp dryck samt fotscrub. Därefter ansiktsrengöring, peeling, avkopplande ansikte samt nackmassage, behandlande ansiktsmask, anpassad olja samt specialcreme appliceras på magen för att motverka bristningar och tillföra fukt, arm- och handmassage, handinpackning, lätt skalpmassage, fot- och underbensmassage och vila till rogivande musik. Efter behandlingen bjuds den blivande mamman på färsk frukt och juice.

Antistress Behandling 60 Min 725:-

Börjar med avkopplande rygg- och nackmassage som efterföljs av ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. När masken verkar får du avslappnande massage på ben, armar och mage. Behandlingen avslutas med en creme vald efter hudtyp.

Tillbaka upp