Paketbehandlingar

Unna dig själv några timmar av lugn, ro och total avkoppling eller ge bort det till någon du tycker om.

Body scrub + inpackning 90 Min 1050:-

Boka tid

Prova vår kroppsbehandling.

I behandlingen ingår: Body scrub (helkroppspeeling), en välgörande kroppsinpackning med mineralrik lera som ökar hudens fuktighet och som är välgörande för stela leder, trötta muskler, akneproblem samt dålig blodcirkulation. Vid inpackningen bäddas du in i en varm och skön värmefilt och får då njuta av rogivande musik.

Under tiden du ligger nerbäddad utförs rengöring och peeling av ansiktet samt appliceras en ansiktsmask anpassad efter din hudtyp. Under ansiktsmasken utför vi en underbar skalpmassage

Efter ansiktsmasken och kroppsinpackningen är det dags för en avkopplande dusch, därefter avslutas behandlingen med att en näringsgivande creme appliceras över hela kroppen.

Stora massagepaket 135 Min 1595:-

Boka tid

Total avslappning för alla sinnen.

Behandlingen börjar med rengöringscermoni av dina fötter med varma handdukar, därefter en rygg och nackmassage som efterföljs av massage med varma lavastenar som placeras ut på kroppen (hot stone massage)

Du får sedan koppla av med en skön skalpmassage, handmassage och avslutningsvis får du njuta av en avkopplande fot och underbensmassage.

Efter behandlingen bjuds du på färsk frukt och juice.

Beauty Houses stora Topp-till-tå Paket 165 Min 1795:-

Boka tid

Prova vår underbara topp till tå behandling där du som kund får lite utav varje. Som inledning får du en svensk klassisk helkroppsmassage eller hot stone massage (valfritt) som efterföljs av en klassisk ansiktsbehandling (ansiktsrengöring, ansiktspeeling, brynformning, hudanalys, ånga, portömning, ansiktsmassage, behandlande ansiktsmask efter hudtyp.

Medan du som kund ligger nerbäddad utförs en lätt manikyr (naglarna formas, nagelbanden jämnas till nageln poleras), arm- och handmassage samt inpackning av dina händer. Behandlingen avslutas med fruktsallad och juice samtidigt som vi pysslar om dina fötter med fotbad, peeling, vårdande inpackning och fotmassage.

Må Bra Dag 995:-

Boka tid

Här ingår både ansiktsbehandling och klippning i priset av 995 :-
Du måste boka båda behandlingarna under samma dag - och denna behandling går ej kombinera med andra rabatter eller erbjudanden och omfattas inte av vår stamkundsrabatt

Ansiktsbehandling här ingår:
Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, brynformning, ansiktsmassage, anpassad ansiktsmask efter hudtyp, avslutande behandlande produkter och vårdande foundation .

Klippning här ingår:
I våra klippningar ingår alltid rådgivning, schamponering av håret, hårbottenmassage, klippning och föning/ lätt styling.

Beauty House Gör-Om- Mig dag fr. 4995:-

Boka tid

Detta är det största och lyxigaste vi kan erbjuda dig.

Du kommer till oss när vi öppnar, vi börjar med att fotografera dig, en konsultation om vad du vill få ut av dagen och sen väntar en heldag för dig i våra händer.

Under dagen kommer du bland annat få behandling för ditt ansikte, dina händer och fötter, kroppsbehandling antingen för avkoppling eller för resultatgivande behandling, få håret klippt, slingat och färgat, olika varianter av massager, avslutas med make-up och fotografering. (här kan man även lägga till tatuering av ögonbryn )

Du kommer få foto av dig själv från den här dagen – en före och en efterbild Vi kommer även bjuda på lunch – eventuella matallergier måste framkomma vid bokning av behandlingen.

Dagen anpassas efter dina önskemål med målet att du både ska se och känna skillnad när du lämnar oss i slutet på dagen.

Duo – Behandlingar

Våra populära DUO behandlingar är till för dig och din kärlek, bäste vän, eller tillsammans med någon annan du tycker om. Dessa behandlingar är avsedda för två, tiden är per person och priset inkluderar två personer.
Obs! kom ihåg att boka 2 terapeuter vid din bokning.

DELUXE Duo paketet 140 Min 2995:-

Boka tid

Unna er en halv dag tillsammans. Behandlingen passar både män och kvinnor. Er halvdag hos oss skulle se ut såhär: Dagen börjar med att ni tillsammans får avnjuta varsitt avkopplande fotbad och vi bjuder på frukttallrik samt fruktjuice medan era fötter peelas och packas in i närande fotinpackningar som sedan efterföljs av skön fot- och underbensmassage.

Efter fotbehandling kommer ni få varsin ansiktsbehandling (rengöring, peeling, ansiktsmassage, skalpmassage och lyxig ansiktsmask) Under tiden du ligger i masken tar vi hand om dina händer. (naglarna formas och händerna masseras).

Efter att ansiktet har behandlats väntar total avkoppling iform av helkroppsmassage eller Hotstone-massage (väljs vid bokningen.) Behandlingen avslutas med att ni får sitta tillsammans och avnjuta en lättare lunch till avkopplande musik.

Duo Paket LIGHT 90 Min 1995:-

Boka tid

Behandlingen passar både män och kvinnor. Här ingår: Varsin ansiktsbehandling express (avtvätt, peeling, massage och ansiktsmask), avkopplande rygg och nackmassage och era behandlingar avslutas med att ni tillsammans får avnjuta varsitt fotbad och vi bjuder på frukttallrik samt fruktjuice samtidigt som era fötter peelas och packas in i närande fotinpackning som sedan efterföljs av fotmassage.

-Har du egna förslag på några behandlingar som du själv eller någon du tycker om skulle gilla, så sätter vi självklart ihop ett drömpaket till dig efter dina önskemål-

Tillbaka upp