Våra märken

För att du ska kunna sköta om din hud och din kropp på bästa sätt även hemma, säljer och använder vi produkter från de märken som vi tycker motsvarar våra höga krav på kvalitet. För de märken som har egna hemsidor (ofta på engelska) har vi länkat in dessa om du vill läsa mer. För oss är valet av hudvårdsmärken en viktig del av vårt arbete, vi vill kunna erbjuda dig som kund det allra bästa.

Salongens utvalda märken:

Decleor

www.decleor.com

Decleor är specialisten på Aromaterapi. Produkterna är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Vissa är 100% naturliga och rekommenderas av Astma- och Allergiföreningen. Decleors produkter tillverkas i Paris. De har också fått utmärkelsen "Kosmetikens Oscar# vid några tillfällen, bl.a för sin fina solserie. Decleor är kanske mest uppskattade för sina unika salongsbehandlingar från topp till tå som både ger ojämförbara resultat samt är fantastiskt avslappnande.Decléor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Essenserna är mer djupverkande och effektiva än vanliga växtextrakt. De har också naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem till ett renare och mer naturligt hudvårdsval.

Hög kvalitet och goda resultat har gjort Decléor till den ledande serien i hudvårdssalonger och spa, både inom Norden och internationellt.

Dermalogica

www.dermalogica.se

Dermalogica grundades i Los Angeles 1986 av Jane och Raymond Wurwand, vilka tre år tidigare även startade The International Dermal Institute, världens ledande vidareutbildningscenter för hud- och kroppsterapeuter.

Dermalogica är ett hudvårdsmärke utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar.

Det är en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana ingredienser som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning.

Hela tiden genom Janes vision – intelligenta produkter till intelligenta användare.

i.d. bareMinerals

www.dermarome.se

i.d. bareMineral foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen.
De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård.

  • Inga konserveringsämnen
  • Naturligt UV-skydd spf 15
  • Inget talk, olja eller vax
  • Ingen parfym eller tillsatser
  • Lugnande & anti-inflammatorisk
  • Ej djurtestad

Idealiskt att använda som ett naturligt avslutande steg efter ansiktsbehandlingar, AHA-behandlingar, mikroderma-brasion, vaxning och epilering.

En nyligen publicerad studie visar att användning av Bare Escentuals foundation leder till en markant förbättrad effekt på hud med acne och rosacea efter endast två veckors användning.

Serien innehåller även ett spännande sortiment av färger för ögon och läppar.

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg hade tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövdes produkter. Men det visade sig helt omöjligt att hitta en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Utifrån egna behov tog Maria fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie.

Sedan 1995 har hon arbetat på att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration. Men eftersom Maria själv inte bara ville tro, utan veta vad hon använde på sin hud, så tänkte hon att det måste finnas fler som tänker så. Det fanns det då och det finns det nu.
Här finns nu de produkter som Maria letade efter; riktig hudvård!

Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom DERMANORD och Maria Åkerberg. Företaget erbjuder helt naturliga produkter med ekologiskt innehåll.

Affärsidén har sedan starten varit att med fullständig innehållsdeklaration tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt. I själva affärsidén ingår också att göra konsumenterna mer kritiska genom ökad kunskap. Det skall finnas information om samtliga ingående ingredienser.

Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.

Moroccanoil

Varumärket Moroccanoil har skapat en revolutionerande serie av hårvård med styling och finishprodukter som garanterat kommer ge förbättrad resultat.

Moroccanoils signatur är Arganolja som utvinns i Marocko, därav varumärkets namn - Moroccanoil. Som världsledande varumärke med arganolja inom kosmetikabranchen levererar Moroccanoil friskt hår världen över. Originalet bland varumärken med arganolja

Nannic

www.cosmetiqann.se

Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över!

NBE heter lösningen som förenar yngre och inre skönhet med välbefinnande. NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.

Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden. Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster.

Är du intresserad av att veta mer om vår NBE 1000 behandling? Klicka på bilden ovan så får du se en introduktionsvideo

Vi är återförsäljare för Nannic underbara produkter. Vi utför även deras behandlingar.

R+Co

R+Co är en serie produkter fyllda av erfarenhet och attityd, utvecklade av världens mest kunniga och banbrytande frisörer. Alla produkter är fria från parabener och sulfater. Dessutom är de vegetariska och glutenfria och utvecklas helt utan tester på djur.

Tack vare sin höga kvalitet, coola förpackning och över 4 miljarder visningar i sociala media 2015 är R+Co idag den snabbast växande hårvårdsserien i USA.

Tillbaka upp